Uit mijn ervaring als diëtiste heb ik het "Eat to be fit" programma uitgewerkt. Dit programma is gebaseerd op de richtlijnen van het Vlaams instituut Gezond Leven aangevuld met mijn kennis die ik doorheen de jaren verworven heb. Via een uitgebreide lichaamsanalyse gaan we uw huidige samenstelling na en in combinatie met een eetplan op maat, kunnen we de veranderingen op de voet meevolgen en waar nodig aanpassen.

De focus ligt voornamelijk op de tijdstippen van eten, eetpauzes en de juiste porties bij evenwichtig samengestelde maaltijden. Bovendien moeten deze maaltijden tegenwoordig snel, eenvoudig en door het ganse gezin kunnen genuttigd worden. Naast het opstellen van een persoonlijk eetplan, opvolging en motivatie, worden verschillende topics zoals planning, restauranttips, vakantietips, BBQ-tips, wintertips en feesttips in opvolgconsulten besproken.

Uiteraard ben ik als diëtiste opgeleid om mensen met verschillende aandoeningen als diabetes, darmproblemen, hoge bloeddruk en andere welvaartsziekten ook via aangepaste voeding een beter en gezonder leven te kunnen geven. Naast het behandelen van ziektebeelden zijn preventieve adviezen eveneens aan de orde, want voorkomen is nog steeds beter dan genezen, niet? Wees dus tijdig om uw deskundige in voeding aan te spreken.

Daarnaast heb ik als sportdiëtiste de kans gekregen om ervaring te verwerven in verschillende disciplines. Hierbij gaan we eerst de basisvoeding evalueren en afhankelijk van de doelen een voedingsplan opstellen in functie van het trainingsschema.

Tarieven

Alle consultaties worden gedeeltelijk terugbetaald door het ziekenfonds.