Mijn Job, mijn passie!

De tijden zijn reeds veranderd, we "leven - eten" niet meer als onze ouders, grootouders en overgrootouders. Hoe kan dit ook anders? De technologie staat niet stil, wij moeten mee met onze tijd! Maar al eens stilgestaan bij welk effect dit heeft op onze levensstijl?

We bewegen veel minder, de voedingsindustrie zorgt voor een waaier van keuzes (wat het ons niet gemakkelijker maakt) en er zijn zoveel verschillende visies rond gezonde voeding dat we niet altijd meer door het bos de bomen zien. Begrijpelijk!

Als diëtiste – voedingsdeskundige is het onze taak om in deze verwarrende wereld duidelijkheid te scheppen en een professionele aanpak aan te bieden op ieders maat. Naast het leren anders eten, aangepast aan onze activiteiten speelt "tijd" ook een belangrijke factor. Geen tijd om te sporten, geen tijd om gezond te koken, geen tijd voor ontspanning. Oplossing: planning! Tijdens onze consultaties helpen wij een goede planning op te maken. Bovendien is "stress" een andere factor die nog een grote invloed heeft op ons eetgedrag – en gewoonten. Hiervoor volg ik een opleiding tot stresscoach!

Een energiek leven is wat we iedereen toewensen. It’s a lifestyle, not a diet!

Hallo, Marijke hier!

Wie ik ben? Moeilijk te zeggen van uzelf maar hier alvast een paar omschrijvingen van geliefden en kennissen:

Mama: zeer ambitieus en vriendelijk in de omgang. Zelfstandig, soms een grote mond maar een klein hartje

Man: dynamische en meeslepende motivator, die mij eeuwig trouw blijft

Vriendin: gedreven en vastberaden, motiverend, duidelijke visie

Collega: Sympathiek, energiek, dynamisch, eerlijk, sportief

Patiënte: Marijke is iemand die geen uitdaging uit de weg gaat! Ze motiveert iedereen en probeert steeds nieuwe zaken over te brengen zodat je gemotiveerd blijft. Mij heeft ze zelfs aan het sporten gekregen, wat ik nu nog steeds blijf doen met volle overgave. Zelfs koken (volgens Sandra Bekkari) blijkt nu geen opgave meer, maar keer op keer een aangename verrassing dat gezond eten ook lekker kan zijn. Dank je wel Marijke om mij deze levensstijl aan te leren!!!
Marijke Van Der Schueren